GRAND-CAFE HET WITTE-HUIS

GRAND-CAFE HET WITTE-HUIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 273 beoordelingen
12 jul 2021 om 21:57 Nu voor de tweede maal besteld en we zijn zeer tevreden. Echt geweldige kwaliteit. Dikke
7 jul 2021 om 22:34 Super heerlijk eten, kwam eerder als aangegeven (super snelle levering), vriendelijke bezorgster ook.
4 jul 2021 om 20:15 Kidsbox en sushi besteld. De sushi was goed maar de kidsbox slecht. De friet was eigenlijk niet te eten, slap en taai. Zelf de friet nog in de oven gedaan. Daarvan werd het iets beter. Maar het was alle geld te veel.
4 jul 2021 om 10:57 Een super lekkere broodje hamburger die zeer goed bereid was. Friet was lekker krokant. Al met al weer een super ervaring
3 jul 2021 om 21:03 Friet slap en taai, burger een bende, spare rib saus liep al uit de tas. Bij bestellen hebben we voorgerecht zalm en proscuitto besteld, deze was niet op voorraad. Hebben hier best veel besteld maar dit is waarschijnlijk de laaste we keer. Friet weggegooi
3 jul 2021 om 11:56 Sushi was oke, zeewier (rondom sushi) was slap en chewy daaruit kon je opmerken dat de order niet vers gemaakt was.
28 jun 2021 om 6:49 Voor de spareribs betaal je 20 euro. Maar je krijgt maar 2 kleine zielige halve ribbetjes. Veel te duur voor wat je dan krijgt. Bij een spareribs express krijg je het dubbele voor dat geld.
5 jun 2021 om 7:16 Excellent quality
31 mei 2021 om 10:26 De kwaliteit van het eten was prima.
25 mei 2021 om 20:01 Absoluut het geld niet waard. 40 euro voor 2x stoofpot met friet en sla. Stoofpot niet lekker en erg eentonig. Friet was erg slecht. Hadden beter naar de snackbar kunnen gaan. Dan hadden we 30 euro bespaard en lekkerder gegeten.
22 mei 2021 om 20:15 Op tijd bezorgd en de sushi was weer heerlijk!!
22 mei 2021 om 19:16 De bezorging was te vroeg, maar dat was niet erg want we hadden poke bowls en sushi besteld. De kwaliteit hiervan was echter niet super. Het zag er goed uit, maar weinig smaak en poke bowls allemaal hetzelfde qua inhoud op het hoofdingrediënt na.