GRAND-CAFE HET WITTE-HUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grand-Cafe Het Witte-Huis. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 3:31 Was erg lekker! Ik was niet helemaal tevreden in eerste instantie met een deel van mijn bestelling maar dat is erg vriendelijk en netjes opgelost. Helemaal top, erg goede service! :)
25 sep 2022 om 8:44 Sushi veel erg tegen. Het was erg veel rijst en weinig smaak. Ik had voor de prijs veel meer verwacht. Bezorging veel mee en was er redelijk snel, helemaal omdat wij achteraf in de polder wonen. Voor sushi zou ik hier niet meer bestellen.
24 sep 2022 om 22:17 prima
21 sep 2022 om 15:52 Sushi van hier is beter dan bovengemiddelde sushi zaak. Spartel vers en perfect op smaak. Bezorging binnen het half uur
18 sep 2022 om 21:37 Er werd netjes gebeld, dat de bezorger wegens drukte iets verlaat was. Eten was top!
12 sep 2022 om 13:37 Heerlijk weer allemaal!!!
2 sep 2022 om 20:24 De bestelling was op tijd zoals ik gevraagd had
17 aug 2022 om 22:11 Altijd lekker!
7 aug 2022 om 19:10 Netjes optijd bezorgd. En was echt super lekker eten, zou hier zeker nog een keer wat bestellen!!
31 jul 2022 om 20:40 Top weer
18 jul 2022 om 9:11 Sushi was warm
12 jul 2022 om 20:52 Eten was erg lekker, een pittige bowl. Op tijd geleverd. Wel wat prijzig.